Lobster Stories

Inspirerende verhalen over hoe pijn hielp bij persoonlijke groei

Lobster Stories gaat over groei, transformatie en ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer richting en leiderschap in zijn leven. In een ontspannen omgeving en veilige sfeer delen mensen hoe pijn hen heeft geholpen bij groei in liefde, relatie of werk.

Lees verder

Aftermovies van Lobster Stories

Niet één, maar meerdere aftermovies. We kijken samen met de sprekers terug op hun Lobster Stories. Ieder met hun eigen gevoel over het delen van hun groeiverhaal. Tijdens deze avond stelden de sprekers zich kwetsbaar op en deelden zij hun persoonlijk levensverhaal met alle bezoekers. Ontdek hieronder hoe zij dit hebben ervaren!

Ben je geïnspireerd door deze video’s? En wil je ook aan de slag met zelfontwikkeling en transformatie? Bekijk dan ons programma Leading Self en ontdek wat groeipijn jou kan brengen.

Ontdek Leading Self

Sanderijn

De eerste terugblik is van Sanderijn. Stel je voor: Je verliest je haar al op jonge leeftijd. Hoe blijf je dan zo trots als een pauw?​ Sanderijn is een voorvechter van zelfliefde!

Jeroen

Jeroen Mente schiet zijn hele leven al van hot naar her. Hoe verliep zijn persoonlijke reis van onrust naar innerlijke balans en positiviteit? Hij vond een krachtige benadering – en noemt het ‘multipotentialisme’.

Mhran

Al je toekomstplannen in één klap weg. Waar zou je beginnen? Van vluchteling tot succesvolle ondernemer: het inspirerende verhaal van Mhran Alkurdi zit vol onverwachte wendingen en groei. Wat is zijn geheim? Soms gaan dingen anders dan gepland, maar met een beter plan en doorzettingsvermogen kun je alles overwinnen.

Sanne

ADD geeft het leven een nieuwe dimensie – zie het als een unieke puzzel met extra stukjes. Hoe kun je extra puzzelstukjes in je leven benutten als kansen voor persoonlijke groei? Tijdens Lobster Stories deelt Sanne Scheepers haar ervaringen over de uitdagingen van leven met ADD en hoe ze obstakels heeft overwonnen om haar plek te vinden in deze snelle maatschappij.

Mirjam

Hoe ga je om met een uitzichtloze situatie? Hoe behoud je de motivatie om jouw diepste wensen te verwezenlijken, zelfs als de weg loodzwaar is? Mirjam Hummeling deelt haar belangrijkste levensles: nooit opgeven.

Verhalen die je raken

Deze avond bood inzicht door mooie verhalen. Verhalen die zelfs inspireren om een reality check te doen. Om te kijken of je tevreden bent met de richting die je leven opgaat. Wil je terug naar de ‘fabrieksinstellingen’ of is het tijd om leiderschap te nemen en jezelf te transformeren?

Ontspannen

Sitback and listen. Het zorgt voor rust en een comfortabeler leven.

Inspiratie

Je leert dat pijn je uiteindelijk verder helpt door de verhalen van anderen.

Zelfontwikkeling

No pain no gain. Pijn en groei zijn onlosmakelijk verbonden.

Transformatie

Laat angsten en beperkende overtuigingen los. En stel je open!

Wanneer is deze avond iets voor jou?

Tijdens het event in Boom Chicago in Amsterdam leerden ruim 200 gasten dat groeipijn oké is. Je raakt geïnspireerd door de kwetsbaarheid van anderen. Hun verhalen zijn ontroerend en zetten je aan het denken over je eigen leven.

  • Je wil groeien in werk, liefde en/of relaties. Laat je inspireren!
  • Je houdt van mooie verhalen. Over persoonlijke groei en zelfontwikkeling.
  • Je wil weten waar je nu staat. En waar je eigenlijk naartoe wilt.

Om te groeien, moeten we verandering omarmen en de pijn die daarmee gepaard gaat, veranderen in verwondering en liefde. Lobster Stories motiveert om door de groeipijn heen te gaan. Groeipijn aanvaarden, omarmen en zelfs de liefde verklaren: I love Groeipijn!